Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε μια δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3.3

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του ios 9.3.2 που έφερε μαζί της ένα σοβαρό πρόβλημα για τα ipad pro και ανάγκασε την Apple να το αποσύρει για τις συγκεκριμένες συσκευές, φαίνεται πως η εταιρία δουλεύει πυρετωδώς να διορθώσει τα προβλήματα πριν από το συνέδριο του WWDC 2016.  .....

Έτσι σήμερα έδωσε σε περιορισμένο αριθμό προγραμματιστών την δυνατότητα να δοκιμάσουν το επόμενο ios, που είναι το 9.3.3 και αναμένεται να λύσει και τα τελευταία προβλήματα της γενιάς του 9.
Το νέο αυτό δοκιμαστικό λειτουργικό του ios 9.3.3 είναι διαθέσιμο στην σελίδα της Apple για τους προγραμματιστές αλλα και μέσο ΟΤΑ αναβάθμισης κατευθείαν από την συσκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις διαφορές που έχει και για ότι νεότερο θα υπάρχει σχετική ενημέρωση σύντομα.
Σχόλια