Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του ios 9.3.2

Όμως σωστά είχαμε προβλέψει  για αυτή την εβδομάδα,  αν και πέσαμε έξω μια ημέρα αφού είχα γράψει από 17 μέχρι 19 η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο την τελική έκδοση του ios 9.3.2  .....

Η έκδοση αυτή που έχει μέγεθος περίπου στα 1,6 GB περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις σε πρόβλημα αλλά και θέματα ασφαλείας.

Η λίστα των αλλαγών στο iOS 9.3.2 για το iPhone, iPad και το iPod touch περιλαμβάνει:

    Διορθώθηκε ένα σφάλμα όπου κάποια αντιστοίχιση με το iPhone SE απο αξεσουάρ Bluetooth, παρατηρούνται προβλήματα με την ποιότητα του ήχου.
    Διορθώθηκε το πρόβλημα με πιθανές αποτυχίες κατά την αναζήτηση για τους ορισμούς στο λεξικό.
    Διορθώθηκε ένα σφάλμα που απέτρεψε μια σειρά από διευθύνσεις e-mail στο πληκτρολόγιο Ιαπωνικό - Κανά στο "Mail" και τα "Μηνύματα".
    Έγινε πλέον σταθερό το πρόβλημα για τους χρήστες του VoiceOver με τη φωνή του Alex ζήτημα στο οποίο η συσκευή είναι ενεργοποιημένη σε μια άλλη φωνή στην προφορά των σημείων στίξης και κενά.
    Διορθώθηκε ένα σφάλμα που απέτρεψε την εγκατάσταση των προσαρμοσμένων προγραμμάτων B2B (business to business) στο διακομιστή MDM.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε στην έκδοση 9.3.2 τότε θα το κάνετε από τις ρυθμίσεις στην συσκευή σας και στην επιλογή ενημέρωση λογισμικού η και με το itunes του υπολογιστή σας.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς φαίνεται σύντομα να έχουμε και εξελίσσεις από την κοινότητα του jailbreak σύντομα.


Σχόλια