Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple μπορεί και να στερηθεί το iMessages και το Facetime

Δεν είναι πάντα η Apple αυτή που κάνει μηνύσεις για αποκλειστικά δικαιώματα κατά καιρούς αλλά δέχεται και αυτή από άλλες εταιρίες.  ....

Έτσι τον περασμένο Φεβρουάριο η εταιρία VirnetX Holding, μήνυσε την Apple για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με το Facetime και την εφαρμογή μηνυμάτων iMessages όπου και μερικούς μήνες αργότερα το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η Apple είναι ένοχη και θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 625.600.000 δολαρίων.

Η VirnetX όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού τώρα απαιτεί να απαγορευτεί στην Apple να χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Απομένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου καθώς η Apple έχασε την πρώτη δίκη γιατί κάτι τέτοιο θα έφερνε μεγάλη αναστάτωση στους χρήστες.Σχόλια