Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη beta του iOS 9.3.2, OS X 10.11.5 και tvOS 9.2.1

Η Apple έχει κυκλοφορήσει ένα σύνολο λειτουργικών για όλες τις συσκευές της σε δοκιμαστικό στάδιο όπου είναι διαθέσιμα για τους προγραμματιστές. ......

Τα νέα αυτά λειτουργικά έρχονται μια εβδομάδα μετά την τρίτη έκδοση με σκοπό να διορθώσουν προβλήματα και θέματα σχετικά με την ασφάλεια.
Η Apple δεν αποσαφηνίζει τις αλλαγές που έγιναν ξεχωριστά για κάθε συσκευή και θα πρέπει όσοι θέλουν να τα δοκιμάσουν να μην χρησιμοποιήσουν κύριες συσκευές καθώς μπορεί να υπάρχουν και κάποια προβλήματα.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθούν και στους δωρεάν δοκιμαστές που έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα της Apple.
Αν υπάρχουν νεότερα θα ενημερωθείτε σε μελλοντική ανάρτηση και αν είστε προγραμματιστής κατεβάστε αυτό που σας ενδιαφέρει στη σελίδα της Apple εδώ.Σχόλια