Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ασχολήθηκε πολλά χρόνια πριν με την εικονική πραγματικότητα σε ένα έργο που εγκαταλείφθηκε το 90

Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας είναι μια τεχνολογία που ξεκίνησε να μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια καθώς η εταιρίες τη εξέλιξαν περισσότερο και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια στο μέλλον. ......

Γνωρίζετε όμως πως η Apple ασχολήθηκε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα στην δεκαετία του 90 πριν ακόμη ο Steve Jobs γυρίσει πίσω στην εταιρία.
Αυτό αποκαλύπτει ο πρώην CEO της Apple John Sculley όπου σε δημοσίευμα εξηγεί την σύλληψη της ιδέας αλλά και γιατί εγκαταλείφθηκε αργότερα.
Το έργο ονομάστηκε QuickTime VR και το 1995 είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η τεχνολογία για τα τότε δεδομένα ήταν πολύ πρωτοποριακή αλλά πολύ δύσκολη και χρονοβόρα καθώς για να υπάρχει το αποτέλεσμα χρειαζόταν να κολληθούν δεκάδες η και εκατοντάδες εικόνες μαζί για να δώσουν το τρισδιάστατο αποτέλεσμα.
Μερικά χρόνια αργότερα η Apple υποδεχόταν ξανά στην προεδρία της τον Steve Jobs όπου και αμφισβήτησε αυτή την προσπάθεια δίνοντας εντολή να εγκαταλειφθεί.
Έτσι σταμάτησε άδοξα σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο αφού σήμερα αποδεικνύεται πως είναι το μέλλον.Σχόλια