Η Apple ασχολήθηκε πολλά χρόνια πριν με την εικονική πραγματικότητα σε ένα έργο που εγκαταλείφθηκε το 90

0
Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας είναι μια τεχνολογία που ξεκίνησε να μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια καθώς η εταιρίες τη εξέλιξαν περισσότερο και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια στο μέλλον. ......

Γνωρίζετε όμως πως η Apple ασχολήθηκε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα στην δεκαετία του 90 πριν ακόμη ο Steve Jobs γυρίσει πίσω στην εταιρία.
Αυτό αποκαλύπτει ο πρώην CEO της Apple John Sculley όπου σε δημοσίευμα εξηγεί την σύλληψη της ιδέας αλλά και γιατί εγκαταλείφθηκε αργότερα.
Το έργο ονομάστηκε QuickTime VR και το 1995 είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η τεχνολογία για τα τότε δεδομένα ήταν πολύ πρωτοποριακή αλλά πολύ δύσκολη και χρονοβόρα καθώς για να υπάρχει το αποτέλεσμα χρειαζόταν να κολληθούν δεκάδες η και εκατοντάδες εικόνες μαζί για να δώσουν το τρισδιάστατο αποτέλεσμα.
Μερικά χρόνια αργότερα η Apple υποδεχόταν ξανά στην προεδρία της τον Steve Jobs όπου και αμφισβήτησε αυτή την προσπάθεια δίνοντας εντολή να εγκαταλειφθεί.
Έτσι σταμάτησε άδοξα σύμφωνα με τον τότε πρόεδρο αφού σήμερα αποδεικνύεται πως είναι το μέλλον.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !