Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple μείωσε κατά 50% την συνδρομή της μουσικής για μαθητές

Από σήμερα η Apple ανακοίνωσε μια νέα τιμολογιακή πολιτική για την υπηρεσία της μουσικής που απευθύνεται ειδικά για μαθητές και φοιτητές. .....

Με τις νέες τιμές οι μαθητές και οι φοιτητές όλων των βαθμίδων δικαιούνται να κάνουν εγγραφή στην υπηρεσία της μουσικής 50% κάτω της κανονικής τιμής που είναι στα 4,99 δολάρια αντί των 9.99.
Οι εκπρόσωποι της Apple ανακοίνωσαν πως οι νέες τιμές ισχύουν από σήμερα προς το παρόν στις ΗΠΑ, την Βρετανία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Δεν αναφέρεται το πότε θα συμπεριληφθούν περισσότερες χώρες αλλά είναι πιθανόν πολύ σύντομα.
Στο τέλος του Απριλίου, ο αριθμός των συνδρομητών στην υπηρεσία streaming της Apple μουσικής ήταν στα 13 εκατομμύρια, και μετά από 10 μήνες λειτουργία μπορεί να υπερηφανεύεται πως τα έχει καταφέρει καλά αφού ο κυριότερος αντίπαλος το Spotify έχει περίπου 8 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζουν ταυτόχρονη άνοδο.Σχόλια