Τώρα η ψηφιακή βοηθός του Amazon διαθέσιμη και στο ios

0
Το Amazon όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει μια ισχυρή απάντηση απέναντι στην Siri και την Cortana με την δικιά του ψηφιακή βοηθό την Alexa.  .....


Η Alexa έχει το χάρισμα να συζητά με τον χρήστη βρίσκοντας λύσεις στο πρόβλημα που τον απασχολεί και όχι να έχει μόνο τυποποιημένες απαντήσεις όπως έχουν άλλες μέχρι τώρα.
Πρόσφατα η Amazon έδωσε το API της Alexa στους προγραμματιστές και έτσι πλέον μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές όπως έγινε και με την νέα εφαρμογή Lexi για το ios.
Έτσι τώρα μπορούν και οι χρήστες να έχουν τις υπηρεσίες της ψηφιακής βοηθού Alexa στο ios.
Η εφαρμογή είναι μια δημιουργία τρίτου προγραμματιστή και δυστυχώς έχει και τα αρνητικά της όπως είναι η τιμή της αφού κοστίζει στα 5 δολάρια και δεύτερον ότι είναι διαθέσιμη να την κατεβάσετε μόνο αν έχετε ένα λογαριασμό στο Αμερικάνικο AppStore αφού στην Ελλάδα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.
Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αν την κατεβάσετε θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Amazon καθώς θα σας ζητηθεί για να ξεκινήσετε.

Αν λοιπόν θέλετε να κατεβάσετε την νέα ψηφιακή βοηθό τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο του Αμερικάνικου AppStore εδώ.

https://itunes.apple.com/us/app/lexi-for-alexa-voice-services/id1092933088






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !