Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τίτλοι τέλους στις 30 Ιουνίου για την υπηρεσία iAd

Η Apple ενημέρωσε σήμερα τους προγραμματιστές πως την 30 Ιουνίου σταματά για πάντα η υπηρεσία iAd όπου οι προγραμματιστές μπορούσαν να προσθέσουν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους. .....

Η απόφαση της Apple για το κλείσιμο της υπηρεσίας πάρθηκε τον Ιανουάριο αυτής της χρονιάς καθώς πλέον ήταν αδύνατο να επανακαμσει.
Η υπηρεσία iAd ήταν μια δημιουργία του Steve Jobs και ξεκίνησε στο ios 4  με σκοπό να προσελκύσει το 48% των διαφημίσεων από τις κινητές συσκευές.
Όμως δεν τα κατάφερε ποτέ της να ξεπεράσει το όριο του 5% αφού το Φεβρουάριο του 2011 ο προϋπολογισμός έφτασε στα 500.000 δολάρια στα 300.000 το Φεβρουάριο του 12 και στα 50.000 δολάρια τον Ιουνίου του 2013.
Ενδεικτικό είναι πως πέρυσι έφτασε να κατέχει το 5,1% από τις διαφημίσεις ενώ για παράδειγμα το Facebook έχει το 37,9% μερίδιο της αγοράς.

Πέρυσι έγιναν κάποιες προσπάθειες για να προσελκύσουν νέους διαφημιζόμενους με πολύ χαμηλότερες τιμές αλλά και αυτές οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η Apple αποφάσισε να τερματίσει την υπηρεσία στο τέλος του μήνα.Σχόλια