Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

WWDC 2016...η Apple επικυρώνει τα εισιτήρια των προγραμματιστών

Μετά την είδηση από την Siri και μερικές ώρες αργότερα επίσημα και η σελίδα της Apple ανακοίνωσε το συνέδριο των προγραμματιστών που θα γίνει για το 2016 στις 13 Ιουνίου.  ....

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που έχουν πρόσβαση οι προγραμματιστές και θυμίζει εντολές από κώδικα εφαρμογής μας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί και τις τέσσερις ημερες αλλά δίνει και την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια τους για το μεγάλο γεγονός.
Ενδεικτικά αναφέρεται πως θα αναφερθούν στο ios 10 στο νέο λειτουργικό των ρολογιών Apple Watch, το tvos αλλά και στο MacOS.
Επίσης αναφέρεται πως θα βραβευτούν οι καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς αλλά και θα δοθούν υποτροφίες σε όσους υποβάλουν από τώρα τις εφαρμογές τους για το σκοπό αυτό.

Η παρουσίαση όπως αναφέρεται θα μεταδοθεί ζωντανά και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας.Σχόλια