Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Web Screen Recorder: Πως να καταγράψετε σε video την οθόνη σας

Πολλές φορές κάνουμε διάφορες δουλειές στο διαδίκτυο από το iphone μας και θέλουμε να το εξηγήσουμε σε κάποιον αλλά με τα λόγια είναι λίγο δύσκολο. ......

Τι θα λέγατε για μια εφαρμογή πούυ καταγράφει σε video τις κινήσεις σας όταν σερφάρετε και μάλιστα χωρίς jailbreak?
Αυτό ακριβώς κάνει η εφαρμογή Web Screen Recorder όπου μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα video καταγράφοντας τις κινήσεις σας σε μια σελίδα και να αποθηκεύσετε μετά το video η να το συγχρονίσετε στο Dropbox, το Google Drive, η το Box.
Η καταγραφή γίνετε μόνο μέσα από την εφαρμογή πατώντας το κόκκινο πλήκτρο που βρίσκετε κάτω.
Την εφαρμογή Web Screen Recorder θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1099068969?mt=8Σχόλια