Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Volume Mixer 2 (iOS 9): Cydia tweak new...Ρυθμίστε κάθε συσκευή ξεχωριστά

Μέχρι τώρα στο ios μπορούσαμε να ρυθμίσουμε για παράδειγμα την ένταση στην μουσική μας αλλά στα ακουστικά θέλαμε να είναι πιο χαμηλά η στα video ακόμη πιο δυνατά.
Έτσι ασχολούμαστε συχνά με την ρύθμιση της έντασης. .....

Με το νέο tweak Volume Mixer 2 αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν αφού μπορούμε να ρυθμίσουμε ανεξάρτητα για κάθε έξοδο την ένταση που θέλουμε να έχει.
Μπορούμε να ρυθμίσουμε για τα Ringtones, για τα video, την μουσική ακόμη και ξεχωριστά για κάθε συσκευή που συνδέεται με το Bluetooth.
Το tweak έχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον από ρυθμιστές αλλά και στις ρυθμίσεις του μπορούμε να το προσαρμόσουμε ακόμη περισσότερο.

Το νέο Volume Mixer 2 (ios 9) θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια