Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νεο tweak 'slideme' απο το ρεπο του bigboss(cydia)1.49$..

Όσοι ενδιαφέρονται για ενα διαφορετικό ειδος μεθόδου καταχώρησης κωδικού πρόσβασης απο την οθόνη κλειδώματος,υπάρχει το νεο tweak slideme απο το ρεπο του bigboss(1.49$)...

Αντι για τον τυπικό-βαρετο τροπο με το συνηθισμένο πληκτρολόγιο, υπάρχει ο περιστρoφικος τρόπος του εν λογο tweak.Δινει την δυνατότητα ώστε με ένα νεο τρόπο να ξεκλειδωσετε το κινητο σας.Σκοπος ειναι να σερνετε περιστροφικα το δαχτυλο σας ωστε να εμφανιζονται τα νουμερα και στην συνεχεια να σχηματιστει ο κωδικος
που εχετε βαλει.
Μπορειτε επισης να χρωματισετε ωστε να μην ειναι μουντο το χρωμα του.Καθε φορα αλλαζοντας κατι οπως δειχνει η εικονα κατω,θα πρεπει να γινετε restart
στο κινητο ωστε να αποθηκευτουν οι ρυθμισεις.Επισης θα χρειαστει 2 φορες restart το κινητο οταν κατεβασετε το tweak και το ενεργοποιησετε(τον λογο δεν τον ξερω).
Τελος να πω πως το μονο 'κακο' ειναι οτι παιρνει καποια
παραπανω δευτερολεπτα ωστε να βαλετε τον κωδικο προσβασης
απ'οτι με τον παλιο κλασικο τροπο...


Καθε μηνα θα υπαρχει προταση,με τα πιο χρησιμα tweaks.
Δεν υπαρχει jb για συσκευες με ios 9.2-9.2.1-9.3-9.3.1!!

Για οτι νεοτερο σχετικα με το jb θα ενημερωθειτε!!

Οποια βοηθεια χρειαστειτε σχετικα με το ios σας,το τσατ ειναι ο "τοπος" που μπορειτε να ρωτησετε!!

Σχόλια