Κυκλοφόρησε πρώτη ενημέρωση για την δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης TomTom GO Mobile

0
Η εταιρεία TomTom ανακοίνωσε την πρώτη ενημέρωση για την νέα της εφαρμογή GO Mobile.   ......

Η εφαρμογή στέλνει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και παρέχει αξιόπιστη σύνδεση πλοήγησης αλλά και δεν απαιτείται σύνδεση στο Internet για το σχεδιασμό διαδρομής.
Με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης 1.1 χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε τη διεύθυνση, απλά επιλέξτε μια επαφή από τη λίστα, και η εφαρμογή σχεδιάζει αυτόματα μια διαδρομή ταξιδιού.
Με τις νέες συντομεύσεις του μενού ο χρήστης αποκτά γρήγορη πρόσβαση στους πιο κοινούς προορισμούς. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μια διαδρομή στο σπίτι ή να ανοίξετε μια λίστα των "Πρόσφατοι προορισμοί" απευθείας από το κεντρικό μενού πλοήγησης.

Μέσα από τη λειτουργία της πρόληψης των καμερών ταχύτητας, το πρόγραμμα παρέχει μια άνετη οδήγηση. Μέσω της καταγραφής των κτιρίων και των δρόμων σε 3D-mode, ο οδηγός δεν θα χάσει καμιά στροφή στον προορισμό του.
Να υπενθυμίσω πως η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμό τα 75 χιλιόμετρα και αν θέλετε μεγαλύτερες διαδρομές θα πρέπει να πληρώσετε συνδρομή για 3 χρόνια.
Την εφαρμογή TomTom GO Mobile μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/tomtom-go-mobile/id884963367



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !