Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SwipyFolders: Cydia tweak new free

Ένα νέο tweak το SwipyFolders κυκλοφόρησε σήμερα με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε διάφορες κινήσεις στους φακέλους και να να κάνουν αντίστοιχες λειτουργίες. ....

Μερικές από αυτές είναι να σύρετε το δάχτυλο σας προς τα επάνω να πιέσετε παρατεταμένα, σύντομο χτύπημα, 3D λειτουργία και να ρυθμίσετε ποίες λειτουργίες θέλετε να κάνουν όπως να ανοίξει η τελευταία εφαρμογή που είχατε πριν να ανοίξει η πρώτη η δεύτερη εφαρμογή που έχετε στο φάκελο να δείτε σύντομα μια εικόνα της εφαρμογής και άλλα.

Το tweak είναι αποκλειστικά για συσκευές που έχουν το ios 9 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss
Σχόλια