Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Sony σταμάτησε την παραγωγή στις κάμερες του iPhone λόγο του σεισμού

Εχθές την νύχτα στις 16 Απριλίου στα νότια της Ιαπωνίας (Kyushu) ήταν ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 7.3.  .....
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 2.000 τραυματίες, με 170 από αυτούς σοβαρά. Όπως αναφέρθηκε από το Bloomberg, ο σεισμός έφερε την καταστροφή στο νομό Κουμαμότο και ανάγκασε τη Sony να σταματήσει τις δραστηριότητες του τοπικού εργοστασίου για την παραγωγή των αισθητήρων εικόνας για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα iphone.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κτίριο της εταιρείας δεν επηρεάζεται πολύ, αλλά είναι δύσκολο να το πει κανείς, όταν οι μετασεισμοί συνεχίζονται.
Έτσι η εταιρία έδωσε άδεια στο προσωπικό και ανέστειλε τις προμήθειες της στην Apple αλλά και σε άλλες εταιρίες που συνεργάζεται, με όποιο αντίκτυπο και να έχει αυτό.Σχόλια