Πως θα συγχρονίσετε το Samsung Gear στο iphone σας

0
Η Samsung αποφάσισε να δημιουργήσει μια αυτόνομη εφαρμογή στο ios για τα ρολόγια της Samsung Gear S2 Gear S2 Classic και όχι να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της Google "Android Wear" όπως οι υπόλοιπες εταιρίες.  .....

Η νέα αυτή εφαρμογή συγχρονίζει με το iphone και επιτρέπει στο ρολόι να δέχεται ειδοποιήσεις να αλλάζει θέματα αλλά και να επεμβαίνει στις ρυθμίσεις του.
Προς το παρόν η εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη στο επίσημο κατάστημα της Apple αλλά υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης στο iphone σας.

Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας ένα ρολόι της Samsung τότε κατεβάστε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ στον υπολογιστή σας.
Τώρα ανοίξτε την με το iTunes και συγχρονίστε το iphone σας για να εγκατασταθεί.
Αφού πλέον έχετε κάνει εγκατάσταση της εφαρμογής στο iphone σας πηγαίνετε στις ρυθμίσεις Γενικά/Προφίλ και θα δείτε ένα νέο προφίλ της "Samsung  Electronics" όπου πατώντας επάνω του θα πρέπει να το ορίσετε σαν αξιόπιστο.



Τώρα πλέον η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε συγχρονίζοντας το ρολόι σας ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται και στα Ελληνικά.
Να επαναλάβω πως η εφαρμογή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα από την Samsung και είναι πιθανό να υπάρχουν ίσως διάφορα προβλήματα στην λειτουργία της.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !