SafeBeep: AppStore free... για όσους επιθυμούν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

0
To SafeBeep είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά που μετατρέπει οποιαδήποτε συσκευή Android και iOS σε έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.  .....
Η εφαρμογή διαθέτει ένα πλήρες αυτοματοποιημένο πολυεπίπεδο σύστημα εντοπισμού και συναγερμών, το οποίο ενεργοποιείται σε περιπτώσεις ατυχημάτων και απειλητικών για τον άνθρωπο καταστάσεων.
Το SafeBeep είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έχουν διαρκή ενημέρωση σε περίπτωση που τα πρόσωπα αυτά βρεθούν σε κίνδυνο. Η εφαρμογή εγκαθίσταται στις κινητές συσκευές των "Προστατευόμενων Μελών" και τα συνδέει με τον/τους επονομαζόμενο/ους "Προστάτη/ες" οικογένειας" και όλα τα λοιπά μέλη αυτής.
Λειτουργεί σαν ένα καθημερινό και απλό σύστημα εντοπισμού και επιτήρησης, το οποίο παραμένει σε ετοιμότητα στο λειτουργικό σύστημα των κινητών συσκευών και ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που εγείρεται κάποιος πραγματικός λόγος συναγερμού. 
                                   
                                    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ VODAFONE

https://itunes.apple.com/gr/app/safebeep/id967963394?mt=8



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !