Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Remix Ringtones for iPhone : AppStore new free

Μια νέα εφαρμογή για να δημιουργήσετε τους δικού σας ήχους κλήσης θα βρείτε από σήμερα διαθέσιμη στο AppStore όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε τραγούδι θέλετε δωρεάν.  ......

Θα βρείτε όλα τα νέα τραγούδια και η λίστα ενημερώνεται καθημερινά με νέα.
Κατεβάστε ένα ringtone και προσαρμόστε το για ήχο κλήσης η προσθέστε το μονo σε κάποια επαφή σας.
Την εφαρμογή Remix Ringtones for iPhone θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1099700647?mt=8


Σχόλια