Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα παιχνίδια του PS4 μπορούν τώρα να παίξουν σε Mac και PC

Όπως μας είχε προετοιμάσει η Sony έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση firmware 3.5. όπου οι χρήστες μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους από ένα υπολογιστή Mac η Windows μέσω του Remote Play. .....


Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την λειτουργία τα παιχνίδια απαιτούν: υπολογιστή για τα Windows 8.1, Mac 10 OS X Yosemite ή OS X El Capitan, ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, καλώδιο USB για να συνδέσετε το χειριστήριο με ένα PC, λογαριασμό Sony Entertainment Network και γρήγορη σύνδεση στο δίκτυο (σε ποσοστό τουλάχιστον 12 Mbit / s).
Η ενημερωμένη έκδοση 3.5 εμφανίστηκε επίσης έναν αριθμό άλλων λειτουργιών. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις για την είσοδο σε ένα δίκτυο φίλων, να παίξετε ινκόγκνιτο  (κανείς δεν θα γνωρίζει ότι είστε σε ένα δίκτυο).
Επιπλέον, δείτε την κατάσταση του PlayStation Network  και μπορείτε να συνομιλήσετε απο τις ρυθμίσεις του PS4.
Για να κατεβάσετε το Remote Installer Play για Mac και Windows επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια