Πως θα κάνετε δικιά σας μια Porsche με την βοήθεια του iPhone

0
Και ποιος άντρας δεν ονειρεύεται να πιάσει το τιμόνι μιας Porsche πόσο μάλιστα να μπορεί να την κάνει δικιά του?  ......

Τώρα η Porsche με ένα νέο πρόγραμμα leasing δίνει αυτή την δυνατότητα και σε απλούς ανθρώπους κάτω από μερικές προϋποθέσεις.
Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα Porsche αυτοκίνητα δηλώστε πόσο καιρό θέλετε να το κρατήσετε και βρείτε και άλλους τρεις φίλους σας να μοιραστείτε το ενοίκιο.
Ναι δεν αστειεύομαι στο νέο αυτό πρόγραμμα μπορούν να έχουν ταυτόχρονα μέχρι και 4 άτομα το ίδιο αυτοκίνητο με την προϋπόθεση να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της Porsche εδώ, όπου και θα προσθέσουν το ειδικό κωδικό ενεργοποίησης.
Η εφαρμογή στο iphone - Android θα σας δείχνει ποιος έχει το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας αλλά και θα καταγράφει τα χιλιόμετρα και ποιος από τους τέσσερις το χρησιμοποιεί πιο συχνά.

Έτσι το ενοίκιο ανάλογα με το μοντέλο θα μοιράζεται στα τέσσερα για παράδειγμα βάση χιλιομέτρων.
Ενδεικτικά για το Cayman του 2014 το λιγότερο ενοίκιο είναι 505 ευρώ το μήνα και για το πιο ακριβό αυτοκίνητο η 911 Turbo S του 2014 είναι στα € 1253.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !