Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

PopcornTrivia : New free Apple TV....η ψυχαγωγία στην TV σας

Μαζευτήκατε με την παρέα σας η θέλετε με το έτερον ήμισυ να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας και ταυτόχρονα να τσεκάρετε τις γνώσεις σας στο σινεμά?  .....

Τότε για εσάς απευθύνεται η νέα εφαρμογή PopcornTrivia για την μεγάλη οθόνη που όσο απαντάτε σωστά στις ερωτήσεις τος συγκεντρώνεται πόντους για να τους χρησιμοποιήσετε σε δύσκολες ερωτήσεις.
Η εφαρμογή PopcornTrivia είναι διαθέσιμη δωρεάν και το περιεχόμενο της ανανεώνεται συνεχώς κάθε εβδομάδα σύμφωνα με τον δημιουργό της.
Ανοίξτε το Apple Tv σας και στην αναζήτηση των εφαρμογών αναζητήστε την PopcornTrivia όπου και θα την βρείτε δωρεάν.
Σχόλια