Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να βάλετε το PopcornTime στο Apple TV σας

Το PopcornTime είναι το διασημότερο πρόγραμμα αναπαραγωγής torrents ταινιών για όλα τα λειτουργικά εδώ και χρόνια. .....


Παρά την επίθεση που δέχεται για ευνόητους λόγους, αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται με την προσθήκη υποτίτλων και τώρα δυνατότητα να τρέχει και σε ένα Apple TV χωρίς να χρειάζεται να έχει jailbreak.
Για να το εγκαταστήσετε στο Apple TV σας θα χρειαστείτε να έχετε ένα υπολογιστή Mac η να τρέχετε από μια εικονική μηχανή το λειτουργικό των Mac και να κατεβάσετε το εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών της Apple το xCode.

Αφού έχετε τις παραπάνω προϋποθέσεις τώρα ανοίξτε το τερματικό του υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε την εντολή κάνοντας αντιγραφή :

 sudo gem install -n /usr/local/bin cocoapods 
 
 
Αφού κατεβάσατε το cocoapods στον υπολογιστή σας χωρίς να βγάλει σφάλματα στο τερματικό σας πληκτρολογήστε τώρα την εντολή

cd ~/Desktop
git clone https://github.com/PopcornTimeTV/PopcornTimeTV.git
cd ~/Desktop/PopcornTimeTV
git checkout 0.4.2
pod install


Τώρα θα δείτε να κατεβαίνει στο υπολογιστή σας ένας φάκελος με ολόκληρο τον κώδικα της εφαρμογής PopcornTime.

Μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα του έργου τότε ανοίξτε το φάκελο και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που θα βρείτε με το όνομα PopcornTime.xcworkspace.


Τώρα θα ανοίξει αυτόματα το xCode και θα φορτώσει ολόκληρη την εφαρμογή PopcornTime.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συνδέστε το Apple TV σας με το καλώδιο USB-C στον υπολογιστή σας και από το Xcode επιλέξετε για συσκευή το Apple TV.
Πατήστε τώρα το Run και αν όλα έχουν πάει καλά θα αρχίσει να εγκαθιστά την εφαρμογή PopcornTime στο Apple TV.


Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά και να επιλέξετε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε.Σχόλια