Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

OftenType: AppStore free today....δωρεάν από 1,99

Μια εφαρμογή που θα σας δώσει λύση για τα μηνύματα τις επαφές σας τις κάρτες σας και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε την αντίστοιχη εφαρμογή στην συσκευή σας είναι η OftenType. ....

Με την OftenType έχετε όλα εκείνα που θα θέλατε σε μια μόνο εφαρμογή και πολλά περισσότερα.
Δεν χρησιμοποιεί σύνδεση στο internet και δεν αποθηκεύει πουθενά τα δεδομένα σας έτσι ώστε να κινδυνεύουν.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/id943946871?mt=8


Σχόλια