Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Offline wifimap...βρείτε τους κωδικούς από κλειδωμένα WiFi

Είστε στο δρόμο και θέλετε να συνδεθείτε σε κάποιο δίκτυο οπωσδήποτε αλλά δεν υπάρχει κάποιο γνωστό κοντά σας?  ......

Τότε κατεβάστε την εφαρμογή "Offline wifimap" και ανακαλύψτε ελεύθερα WiFi Hotspot αλλά και δείτε τους κωδικούς για να έχετε πρόσβαση σε κλειδωμένα δίκτυα.
Θα βρείτε χιλιάδες επιλογές σε ολόκληρο τον πλανήτη με κωδικούς που ενημερώνονται συχνά και μπορείτε να προσθέσετε και εσείς για κάποια που γνωρίζετε.

Την εφαρμογή Offline wifimap μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από 3.99 της αρχικής τιμής της στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id856474365?mt=8


Σχόλια