Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Nanotech Notes : Appstore free today

Η εφαρμογή Nanotech Notes θα γίνει το ηλεκτρονικό μπλοκάκι σας όπου θα σημειώνετε, θα σχεδιάζετε χωρίς την ανάγκη από χαρτιά και μολύβια. ...

Για αυτό και το όνομα της θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να σχεδιάσετε το σκίτσο μιας ιδέας που έχετε η να εξηγήσετε κάτι που θέλετε σαν να γράφατε πραγματικά σε ένα χαρτί.
Οι σημειώσεις σας είναι απόλυτα συγχρονισμένες σε όλες τις συσκευές σας, και είναι διαθέσιμες και για offline προβολή και επεξεργασία.Η εφαρμογή και οτι σχεδιάζετε λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νεο σχέδιο που κάνετε εμφανίζεται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας αμέσως.
Την εφαρμογή Nanotech Notes θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1045241814?mt=8Σχόλια