Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η επιστροφή των NAND απο την Samsung στο iPhone 7?

Μετά από 5 χρόνια διακοπής, η Samsung θα μπορούσε και πάλι να παρέχει το τσιπ μνήμης flash NAND για το iPhone 7 το 2017. Η κορεατική έχει βρεί μια λύση για την προστασία των εξαρτημάτων από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. ....

Το 2012, η ​​Apple αρνήθηκε την παροχή της Samsung των NAND μνημών.
Ο λόγος ήταν ότι ο κατασκευαστής δεν ήταν σε θέση να προστατεύσει αποτελεσματικά τα συστατικά του ενάντια των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών δημιουργώντας μια ασπίδα.
Επιπλέον οι τεχνολογίες όπως το 3D Touch έχει αυξήσει τον κίνδυνο παρεμβολών.

Ωστόσο, η κορεατική εταιρία έχει αναπτύξει μια επαναστατική τεχνολογία για την προστασία των τσιπ με ψεκασμό με ένα ειδικό μελάνι. Η Apple μπορεί συνεπώς να αποκτήσει στο iPhone 7 τα 256GB NAND chips της από τη Samsung.


Σχόλια