Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

My Fonts : Πως να αλλάξετε γραμματοσειρές χωρίς jailbreak

Θέλετε τα κείμενα σας να ξεχωρίζουν ακόμη και από την εμφάνιση της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείτε?  .....

Τότε αυτό είναι πολύ εύκολο αφού αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή My Fonts και να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει από τις πολλές επιλογές που διαθέτει.
Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας αυτοκόλλητες γραμματοσειρές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.
Άλλες επιλογές είναι να αλλάξετε το χρώμα το μέγεθος αλλά και το ίδιο τη πληκτρολόγιο.
Την εφαρμογή My Fonts για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει μετά να πάτε στις Ρυθμίσεις / Γενικά / πληκτρολόγιο / Πληκτρολόγια / Προσθήκη νέου πληκτρολόγιου  και να την επιλέξετε.
Αν σας ενδιαφέρει η εφαρμογή My Fonts τότε για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ


https://itunes.apple.com/gr/app/id1032262810?mt=8


Σχόλια