Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα μεγάλη ενημέρωση της εφαρμογής Microsoft Translator

Η Microsoft πραγματοποίησε μια ακόμη μεγάλη ενημέρωση για την εφαρμογή της "Microsoft Translator" που την κάνει πλέον ένα δυνατό αντίπαλο σε άλλες λύσεις ακόμη και της Google.  ....

Στην νέα ενημερωμένη έκδοση με αριθμό 2.13 προστέθηκε η δυνατότητα μετάφρασης ακόμη και αν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και έτσι δεν χρειάζεται να καταναλώνετε άσκοπα τα δεδομένα σας.
Επίσης τώρα μπορείτε να μεταφράσετε και σελίδες μέσα στο Safari χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από αυτήν η να κάνετε αντιγραφή επικόλληση αφού θα δείτε στις επιλογές πως υπάρχει υποστήριξη "άνοιγμα με" της εφαρμογής Microsoft Translator.
Τέλος με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο iphone σας θα έχετε ταυτόχρονα και την εφαρμογή στο Apple Watch όπου με το μικρόφωνο του μπορείτε να μιλήσετε στην γλώσσα σας και να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε άλλη θελήσετε, όπου και θα έχετε ένα κείμενο για να το στείλετε κάπου που επιθυμείτε.

Η εφαρμογή Microsoft Translator με 40 γλώσσες υποστήριξη φυσικά και στα Ελληνικά είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/microsoft-translator/id1018949559Σχόλια