Το νέο MacBook 12 ιντσών είναι σχεδόν αδύνατο να επισκευαστεί από τρίτους

0
Το νέο MacBook 12 ιντσών κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημερες και θεωρείται το πιο τελειοποιημένο μηχάνημα της εταιρίας που αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία. ....

Οι εμπειρογνώμονες του iFixit πήραν το καινούργιο MacBook στα εργαστήρια τους και ανέλυσαν το περιεχόμενο του.
Ο επεξεργαστής είναι από την έκτη γενιά της Intel Core M με παθητική ψύξη, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 515 πυρήνα, μια μνήμη υψηλής ταχύτητας και ένα πιο γρήγορο δίσκο SSD.
Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά MacBook,ο φορητός υπολογιστής  δεν έχει αλλάξει πολύ στο σχεδιασμό. Μία από τις αλλαγές αφορά βίδες που τώρα είναι  Pentalobe και είναι εμποτισμένες με ένα υλικό που αν βάλεις κατσαβίδι θρυμματίζεται έτσι ώστε να γνωρίζουν αν ανοίχθηκε από τρίτο άτομο.

Η μπαταριά του είναι κολλημένη στο κάτω μέρος που τώρα είναι λίγο μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο και οι καλωδίωση έχει αντικατασταθεί από τα πλαστικά klip με νέα κουμπώματα που τώρα είναι σκεπασμένα με ειδική κόλα κάτι που περιπλέκει την επισκευή του.

Επίσης η αντικατάσταση της οθόνης είναι πολύ δύσκολη με τους συνδέσμους είναι πλέον κρυμμένοι.
Είναι προφανές πως η Apple προχώρησε σε αυτές τις αλλαγές για να εμποδίσει τους τρίτους επισκευαστές να μπορούν εύκολα να επιδιορθώσουν μια βλάβη αφού θα απαιτούνται ειδικά εργαλεία και τεχνικές γνώσεις που μόνο η Apple θα παρέχει.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !