Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Lautus : Cydia tweak free.... για περισσότερο χώρο στο iPhone σας

Οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στο κινητό μας αποθηκεύουν άχρηστα πράγματα που εξυπηρετούν μόνο την χρονική στιγμή που ζητάμε κάτι, αλλά παραμένουν αποθηκευμένα πιάνοντας πολύτιμο χώρο από την συσκευή μας. .....

Το tweak Lautus εκμεταλλεύεται την λειτουργία της Apple 3D touch και προσθέτει στα εικονίδια των εφαρμογών την επιλογή να διαγράψουμε τα δεδομένα από την cache της κάθε εφαρμογής χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε που είναι κρυμμένη αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις των εφαρμογών.
Έτσι παράδειγμα για την εφαρμογή μετάφρασης θα δείτε πως κερδίζετε σημαντικό χώρο η άλλες που χρησιμοποιείτε συχνότερα.
Το tweak Lautus είναι συμβατό μόνο για το ios 9 στα iphone και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια