Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Krimston : Βάλτε στο iPhone σας δυο κάρτες SIM στο iPhone σας

Είστε επαγγελματίας και χρησιμοποιείτε δυο κινητά ένα για την προσωπική ζωή σας και ένα για την επαγγελματική επειδή το iPhone δεν σας δίνει την δυνατότητα των δυο καρτών? .....


Ξεχάστε τα τώρα αυτά τα προβλήματα με την νέα θήκη προστασίας "Krimston".
Με την Krimston μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τις δυο κάρτες SIM ταυτόχρονα να δέχεστε η να πραγματοποιείτε κλήσεις να βλέπετε τις επαφές και από τις δυο κάρτες και πολλά άλλα.
Σε αυτό που υπερέχει από τον ανταγωνισμό είναι πως λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δυο κάρτες κάτι που σε επιλογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα θα έπρεπε να επιλέξετε μια από τις δυο που λειτουργήσει την στιγμή που χρειάζεστε.

Επίσης εκτός ότι η θήκη Krimston προστατεύει το iphone σας από χτυπήματα, περιλαμβάνει στο εσωτερικό της και μια μπαταρία έτσι ώστε μεγαλώνει την αυτονομία της συσκευής.
Η θήκη Krimston προς το παρόν συγκεντρώνει χρήματα για να κυκλοφορήσει και θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο στην τιμή των 99 δολαρίων αν την παραγγείλετε από τώρα στον σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια