Πως να κάνετε jailbreak σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμη και αν το χάσατε

0
Έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα η κάποια ελπίδα για ένα jailbreak από τους γνωστούς Κινέζους Pangu και Taig αφού η Apple έδειξε πως έχει τον τρόπο να το νικήσει τουλάχιστο μέχρι τώρα. ......

Όμως επειδή σε προηγούμενα λειτουργικά υπήρχε jailbreak, ακόμη και στο κοντινότερο 9.1 και τι θα λέγατε να γυρίσετε πίσω και να αποκτήσετε και πάλι jailbreak?
Όχι δεν αστειεύομαι μαζί σας αλλά αυτό τουλάχιστο ισχυρίζεται μια νέα σελίδα από άγνωστο προγραμματιστή που βρήκε τον τρόπο να μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε παλιότερο λειτουργικό στην συσκευή μας και να κάνουμε ξανά jailbreak με τα διαθέσιμα εργαλεία.
Όπως αναφέρεται στην σελίδα υποστηρίζονται όλες οι συσκευές iphone/ipad και μάλιστα χωρίς να χαθούν όλα τα δεδομένα από την συσκευή.
Το εργαλείο αυτό μπορεί να υποβαθμίσει μια συσκευή αλλά και να κρατήσει αποθηκευμένα τα SSH για μελλοντική υποβάθμιση αν και όποτε χρειαστεί.

Να ξεκαθαρίσω πως εγώ δεν το έχω δοκιμάσει καθώς δεν διαθέτω Windows αλλά και ούτε συσκευή χωρίς jailbreak λειτουργικό και σύντομα που έψαξα πληροφορίες δεν βρήκα κάτι επικίνδυνο μέχρι τώρα από αναφορές άλλων που το κατέβασαν.
Εφιστώ την προσοχή σας αν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε ....

1)Να έχετε προστατευμένο τον υπολογιστή σας καθώς δεν γνωρίζουμε αν προκαλεί ζημιά
2)Κρατήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής στο iTunes για να μην χάσετε τίποτε.
3)Ενημερώστε το blog να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.


Στην σελίδα θα βρείτε οδηγούς για το πως να το χρησιμοποιήσετε αλλά και λύσεις σε διάφορα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσετε.
Αν λοιπόν είστε από τους τολμηρούς και ξέρετε τι κάνετε τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

http://www.3u.com/







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !