Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να κάνετε jailbreak σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμη και αν το χάσατε

Έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα η κάποια ελπίδα για ένα jailbreak από τους γνωστούς Κινέζους Pangu και Taig αφού η Apple έδειξε πως έχει τον τρόπο να το νικήσει τουλάχιστο μέχρι τώρα. ......

Όμως επειδή σε προηγούμενα λειτουργικά υπήρχε jailbreak, ακόμη και στο κοντινότερο 9.1 και τι θα λέγατε να γυρίσετε πίσω και να αποκτήσετε και πάλι jailbreak?
Όχι δεν αστειεύομαι μαζί σας αλλά αυτό τουλάχιστο ισχυρίζεται μια νέα σελίδα από άγνωστο προγραμματιστή που βρήκε τον τρόπο να μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε παλιότερο λειτουργικό στην συσκευή μας και να κάνουμε ξανά jailbreak με τα διαθέσιμα εργαλεία.
Όπως αναφέρεται στην σελίδα υποστηρίζονται όλες οι συσκευές iphone/ipad και μάλιστα χωρίς να χαθούν όλα τα δεδομένα από την συσκευή.
Το εργαλείο αυτό μπορεί να υποβαθμίσει μια συσκευή αλλά και να κρατήσει αποθηκευμένα τα SSH για μελλοντική υποβάθμιση αν και όποτε χρειαστεί.

Να ξεκαθαρίσω πως εγώ δεν το έχω δοκιμάσει καθώς δεν διαθέτω Windows αλλά και ούτε συσκευή χωρίς jailbreak λειτουργικό και σύντομα που έψαξα πληροφορίες δεν βρήκα κάτι επικίνδυνο μέχρι τώρα από αναφορές άλλων που το κατέβασαν.
Εφιστώ την προσοχή σας αν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε ....

1)Να έχετε προστατευμένο τον υπολογιστή σας καθώς δεν γνωρίζουμε αν προκαλεί ζημιά
2)Κρατήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής στο iTunes για να μην χάσετε τίποτε.
3)Ενημερώστε το blog να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.


Στην σελίδα θα βρείτε οδηγούς για το πως να το χρησιμοποιήσετε αλλά και λύσεις σε διάφορα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσετε.
Αν λοιπόν είστε από τους τολμηρούς και ξέρετε τι κάνετε τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

http://www.3u.com/Σχόλια