Εξαντλήθηκε το iPhone SE στην Αμερική

0
Παρά τις φήμες και τις προβλέψεις των ειδικών πως το νέο iphone SE δεν θα έχει την ανάλογη επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων, τα πράγματα στην Αμερική φαίνεται να είναι κάπως διαφορετικά.  ......

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει τώρα να κάνει μια on-line παραγγελία στην σελίδα της Apple για το νέο iphone θα παρατηρήσει πως δεν είναι διαθέσιμο για δυο μέχρι και τρεις εβδομάδες για κάποια μοντέλα.
Αυτό μας δείχνει πως τα διαθέσιμα αποθέματα τελείωσαν και θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να περιμένει την επόμενη παρτίδα.
Φυσικά αυτό δεν μπορεί από τώρα να μας διασφαλίσει την επιτυχία του νέου iphone καθώς είναι πολύ νωρίς τώρα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Στην χώρα μας το νέο iphone ξεκίνησε την διάθεση του από σήμερα στην τιμή των 499 ευρώ για τα 16GB και 599 για τα 64 GB και δεν υπήρχε πρόβλημα κατά την πρώτη ημέρα καθώς η ζήτηση του δεν ήταν και τόσο θορυβώδης όπως προηγούμενα μοντέλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !