Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Εξαντλήθηκε το iPhone SE στην Αμερική

Παρά τις φήμες και τις προβλέψεις των ειδικών πως το νέο iphone SE δεν θα έχει την ανάλογη επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων, τα πράγματα στην Αμερική φαίνεται να είναι κάπως διαφορετικά.  ......

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει τώρα να κάνει μια on-line παραγγελία στην σελίδα της Apple για το νέο iphone θα παρατηρήσει πως δεν είναι διαθέσιμο για δυο μέχρι και τρεις εβδομάδες για κάποια μοντέλα.
Αυτό μας δείχνει πως τα διαθέσιμα αποθέματα τελείωσαν και θα πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να περιμένει την επόμενη παρτίδα.
Φυσικά αυτό δεν μπορεί από τώρα να μας διασφαλίσει την επιτυχία του νέου iphone καθώς είναι πολύ νωρίς τώρα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Στην χώρα μας το νέο iphone ξεκίνησε την διάθεση του από σήμερα στην τιμή των 499 ευρώ για τα 16GB και 599 για τα 64 GB και δεν υπήρχε πρόβλημα κατά την πρώτη ημέρα καθώς η ζήτηση του δεν ήταν και τόσο θορυβώδης όπως προηγούμενα μοντέλα.Σχόλια