Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Χαμηλές οι πωλήσεις του iPhone SE

Το νέο μικρό iPhone που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημερες κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο σημείωσε πολύ χαμηλή ζήτηση από όλα τα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας βάζοντας σε ανησυχία την Apple που πίστεψε πως θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση. ....

Χαρακτηριστικό είναι πως παρά το χαμηλό του κόστος δεν πλησίασε ούτε το iPhone 6 plus που είναι το ακριβό μοντέλο και είναι φυσιολογικό να έχει χαμηλή ζήτηση.
Για λόγους σύγκρισης τις μεγαλύτερες πωλήσεις έκανε το iphone 6 με ποσοστό 2% κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο.
Δεν έχει εξακριβωθεί για πιο λόγο είναι τόσο χαμηλή η ζήτηση του παρά το ότι περιέχει σύγχρονη τεχνολογία αλλά ένας σημαντικός παράγοντας είναι πως δεν το υποστήριξαν και οι εταιρίες με διάφορες προσφορές τα λεγόμενα πακέτα από τηλεφωνικούς παροχους.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το πως θα πάει και αν η Apple θα το κάνει παράδοση στα επόμενα χρόνια.Σχόλια