Εκπληκτική αντοχή του iPhone SE μέσα στο νερό

0
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου iphone SE η Apple δεν αναφέρθηκε καθόλου για την αντοχή του μέσα στο νερό και αυτό θέλησε να διαλευκάνει ένας χρήστης με το όνομα Zack Strahl, στο κανάλι του στο YouTube.  .....


Στο video βυθίζονται μέσα σε μια λεκάνη με νερό το iphone 5S το iphone 6 και το iphone SE όπου σε πέντε λεπτά αργότερα το iphone 5S παραδίδει πνεύμα όπως θα λέγαμε.
Το iphone 6 και το SE εξακολουθούν να λειτουργούν ακόμη και μετά από 15 λεπτά με το πρώτο να έχει κάποιες δυσλειτουργίες αργότερα.
Στα 21 λεπτά το iphone SE αποφασίζει να κλείσει για να προστατευτεί αλλά μόλις βγει από το νερό και συνδεθεί στο φορτιστή όλα δουλεύουν κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Γνωρίζουμε με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε πέρυσι η Apple ότι εργάζεται στην αδιαβροχοποίηση του iphone και ίσως το SE να αποτελεί πεδίο δοκιμών πριν κυκλοφορήσει κάτι ολοκληρωμένο με την επικάλυψη των ηλεκτρονικών μερών του από ειδική μεμβράνη.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !