Αποκτήστε κρυφά πρόσβαση στα δεδομένα των συσκευών iOS των παιδιών σας

Ποίες χώρες περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα του iphone SE

Μόλις σήμερα ξεκίνησε το πρώτο κύμα για το νέο iphone SE σε κάποιες χώρες και  η Apple έχει ανακοινώσει τις χώρες που περιλαμβάνονται στο δεύτερο κύμα.  ......


Αν και το γνωρίζουμε πως το iphone SE θα είναι διαθέσιμο στην χώρα μας στις 7 Απριλίου όπως έγραψα τις προηγούμενες ημερες ωστόσο πάμε να δούμε και τις υπόλοιπες χώρες που θα το έχουν στο δεύτερο κύμα και είναι ...

Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Guernsey, Jersey, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Ιρλανδία, Νήσος Μαν, την Ιταλία, το Κοσσυφοπέδιο , το Κουβέιτ, τη Λετονία, το Λιχτενστάιν, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τη Μακεδονία, Μαλδίβες, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα .

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το νέο iphone μπορούν και από σήμερα να κάνουν κράτηση καθώς σε πολλές περιπτώσεις στους προμηθευτές της Ελλάδας έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα αποθέματα και θα πρέπει να κάνετε λίγες ημερες υπομονή για την δεύτερη παρτίδα προμηθειών.
Μέχρι να το κάνετε δικό σας μπορείτε να πάρετε μια εικόνα στο τι περιλαμβάνει η συσκευασία του από ένα Unboxing που ανέβηκε.


Σχόλια