Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το κόστος του iPhone SE είναι μικρότερο του iPhone 5S

Σύμφωνα με την εταιρία IHS που ανέλυσε το νέο iphone και εκτίμησε το κόστος του μας λέει πως το νέο iphone στοιχίζει πολύ λιγότερα να κατασκευαστεί από την Apple.  ....

Συγκεκριμένα το iphone σε κοστίζει 160 δολάρια ή 156.20 ανάλογα την έκδοση (16GB/64GB) και το κόστος παραγωγής ανέρχεται σε 3,80 δολάρια ανά συσκευή.
Αντίθετα το iphone 5S κόστιζε  190.70 δολάρια και το κόστος παραγωγής ήταν στα 8 δολάρια.
Μεγάλο όφελος για την Apple ήταν ότι δεν χρειάστηκε να ξεκινήσει από την αρχή μια γραμμή παραγωγής για το πλαίσιο του αφού παραμένει το ίδιο που σχεδιάστηκε για το 5S κερδίζοντας έτσι ένα σημαντικό ποσό.
Ακόμη μεγάλο κέρδος για την εταιρία είναι και η επιλογή των 64GB που η διαφορά που χρεώνει η Apple είναι στα 100 δολάρια η 100 ευρώ για την Ευρώπη ενώ στοιχίζει σε αυτή λιγότερο από 20 δολάρια.


Σχόλια