Η διπλή κάμερα θα εξοπλίσει μόνο το μεγάλο iPhone 7

0
Όπως είναι γνωστό η Apple τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο της iphone με την ονομασία 7 πιθανόν και θα είναι διαθέσιμο και αυτό σε δυο εκδόσεις στην μια με 4,7 οθόνη και στην δεύτερη με 5,5.  ......


Σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή KGI Securities Ming-Chi Kuo που επικαλείται αξιόπιστες πηγές μόνο στο μεγάλο iphone θα περιλαμβάνεται η διπλή κάμερα που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα αλλά και στις δυο εκδόσεις θα είναι στα 12 megapixels.
Στην έκδοση 5,5 με την διπλή κάμερα η μια θα καταγράφει την εικόνα κανονικά και η δεύτερη θα ενσωματώνει ένα τριπλό οπτικό zoom μια τεχνολογία που εξαγοράστηκε ισραηλινή εταιρεία Linx η οποία ειδικεύεται στον τομέα των κινητών καμερών.

Έτσι θα μπορεί να αποτυπώνει την εικόνα με μεγαλύτερη ευκρίνεια από μια απλή κάμερα.
Αν και ο αναλυτής δεν πιστεύει πως αυτή η καινοτομία ενδιαφέρει και πολύ τους καταναλωτές ωστόσο αναμένεται το νέο αυτό iphone να πουλήσει στα 210-230 εκατομμύρια αντίτυπα που είναι και ο στόχος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !