Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Και άλλες εικόνες του iphone 7 επιβεβαιώνουν τις φήμες

Νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο διαδίκτυο και η πηγή ισχυρίζεται πως είναι από το iphone 7 έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.  .....

Διακρίνεται η διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά που λέγεται πως θα έχει το iphone 7 plus αφαιρούνται πλέον οι γραμμές που υπήρχαν στο πλαίσιο και ήταν οι κεραίες τις συσκευής και τώρα μετατοπίστηκαν περιμετρικά έτσι ώστε να είναι λιγότερο ορατές.

Το μέγεθος θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα και ακόμη αναφέρεται πως αφαιρείται η υποδοχή 3,5μμ των ακουστικών που πλέον θα συνδέονται ασύρματα με την συσκευή.
Το νέο iphone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.


Σχόλια