Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέοι χρωματισμοί για το iphone 7

Καθώς πλησιάζει ο καιρός για το iphone 7 μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για αυτό από πληροφορίες που διαρρέουν.  .....

Έτσι και σήμερα μια πληροφορία αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει στο επόμενο μοντέλο της να προσθέσει νέους χρωματισμούς όπως του μπλε και του ροζ.
Στο iphone 5S προστέθηκε το χρυσό χρώμα και στο 6S προστέθηκε το ροζ-χρυσό και είναι σχεδόν βέβαιο πως και τώρα η Apple δεν θα χάσει την ευκαιρία για νέους χρωματισμούς.
Εξωτερικά θα μοιάζει αρκετά του προκατόχου του αλλά θα είναι πιο λεπτό και με μεγαλύτερη μπαταρία στα 1.826 mAh ενώ στο iphone 7 plus που θα περιλαμβάνει και διπλή κάμερα θα έχει 3100 mAh μπαταρία και εσωτερική μνήμη μέχρι και 256 GB.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν θα υπάρχει αναβάθμιση και στην οθόνη σε OLED που σίγουρα είναι στα σχέδια της Apple αλλά μπορεί να το πραγματοποιήσει το 2017 και όχι φέτος.Σχόλια