Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό θα είναι το iPhone 7 σύμφωνα με τις πληροφορίες

Θέλουμε αρκετούς μήνες ακόμη για την κυκλοφορία του iphone 7 που μέχρι τώρα γνωρίζουμε κάποιες μόνο πληροφορίες που μπορεί και να μην ευσταθούν.  ......


Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας σχεδιαστής δημιούργησε ένα όμορφο και σύντομο video στο οποίο απεικονίζεται το iphone 7 με διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά του η αφαίρεση του βύσματος 3,5 των ακουστικών και στην θέση του ένα δεύτερο ηχείο.
Εξωτερικά η εμφάνιση του είναι σχεδόν πανομοιότυπη με του iphone 6S  με τις γραμμές από τις κεραίες να είναι περιμετρικά τώρα και λίγο πιο λεπτότερο.
Δείτε πιο κάτω το video και ο γρίφος θα λυθεί τον χειμώνα όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο iphone.Σχόλια