Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησαν εικόνες της διπλής κάμερας του iPhone 7 plus

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους, στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί ήδη οι πρώτες εικόνες με εξαρτήματα του νέου smartphone.  .....


Στο Weibo microblogging το κινεζικό δίκτυο δημοσιεύτηκαν εικόνες που ισχυρίζονται ότι είναι από την μπροστινή κάμερα του iphone 7 plus που όπως έχουμε αναφερθεί θα είναι εξοπλισμένο.
Φυσικά οι εικόνες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από τώρα αλλά αν αληθεύουν επιβεβαιώνονται τελικά οι φήμες που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα.
Αξιοπρόσεχτο είναι πως στο iphone 7 δεν θα προεξέχει πλέον η κάμερα όπως στην σημερινή έκδοση του iphone.

Σχόλια