Πως να μετατρέψετε το iPhone 5/5S/5SE σε ένα iphone 6

0
Αν είστε από εκείνους που προτιμήσατε να έχετε ένα iphone με μικρότερη οθόνη μόνο και μόνο για το κόστος η έχετε στα χέρια σας ένα παλιό iphone και ονειρεύεστε το iphone 6/6S τότε μην το σκέφτεστε υπάρχει λύση για εσάς με πολύ χαμηλό κόστος να μετατρέψετε το μικρό σας iphone.  .....


Και φυσικά η λύση από που αλλού θα ερχόταν παρά μόνο από την μακρινή Κίνα όπου δημιούργησαν το πλαίσιο του iphone 6/6S να δέχεται όλα τα εξαρτήματα ενός μικρότερου iphone κανονικά.
Μάλιστα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή να σας εκτυπώσει και τους αυθεντικούς σειριακούς αριθμούς αλλιώς θα τυπωθούν τυχαίοι.
Θα βρείτε σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε με όλα τα απαραίτητα στην συσκευασία όπως οθόνη πλαίσιο  κατσαβίδια κουμπιά και το κόστος ξεκινά από 5 δολάρια μέχρι και 30.

Αν λοιπόν πιάνουν τα χέρια σας καθώς για ένα αρχάριο είναι πολύ προχωρημένη κίνηση, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε μια εικόνα από το video πιο κάτω και να παραγγείλετε αυτό που σας ενδιαφέρει από εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !