Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μετατρέψετε το iPhone 5/5S/5SE σε ένα iphone 6

Αν είστε από εκείνους που προτιμήσατε να έχετε ένα iphone με μικρότερη οθόνη μόνο και μόνο για το κόστος η έχετε στα χέρια σας ένα παλιό iphone και ονειρεύεστε το iphone 6/6S τότε μην το σκέφτεστε υπάρχει λύση για εσάς με πολύ χαμηλό κόστος να μετατρέψετε το μικρό σας iphone.  .....


Και φυσικά η λύση από που αλλού θα ερχόταν παρά μόνο από την μακρινή Κίνα όπου δημιούργησαν το πλαίσιο του iphone 6/6S να δέχεται όλα τα εξαρτήματα ενός μικρότερου iphone κανονικά.
Μάλιστα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή να σας εκτυπώσει και τους αυθεντικούς σειριακούς αριθμούς αλλιώς θα τυπωθούν τυχαίοι.
Θα βρείτε σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε με όλα τα απαραίτητα στην συσκευασία όπως οθόνη πλαίσιο  κατσαβίδια κουμπιά και το κόστος ξεκινά από 5 δολάρια μέχρι και 30.

Αν λοιπόν πιάνουν τα χέρια σας καθώς για ένα αρχάριο είναι πολύ προχωρημένη κίνηση, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε μια εικόνα από το video πιο κάτω και να παραγγείλετε αυτό που σας ενδιαφέρει από εδώ.


Σχόλια