Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα iPad σε χρώμα κίτρινο για καλό σκοπό

Ο σχεδιαστής της Apple Jony Ive δημιούργησε μια μοναδική έκδοση του iPad Pro που θα είναι και το μοναδικό κομμάτι σε ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. .....

Το ipad Pro θα έχει τιμή εκκίνησης 12.575 ευρώ η 10.000 λίρες και συνοδεύεται μαζί με εξίσου πρωτότυπη έκδοση ενός Apple Pencil το πενάκι της Apple και ένα iPad Smart Cover laser.
Και στο παρελθόν είχε σημειωθεί μια παρόμοια κίνηση από την Apple με την δημιουργία του κόκκινου Mac Pro τότε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του AIDS.

Η δημοπρασία για το ipad Pro έχει ήδη ανοίξει και οι προσφορές κατατίθενται στην σελίδα εδώ.

Σχόλια