Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα και στο ios η εφαρμογή για τις Android τηλεοράσεις

Αν έχετε στην κατοχή σας μια Android τηλεόραση η ένα δέκτη (Box) με αυτό το λειτουργικό τώρα μπορείτε να το διαχειριστείτε και από το iphone σας με την νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε η Google και είναι αντίστοιχη της Apple Remote. .....

Η εφαρμογή παρέχει πληκτρολόγιο φωνητική αναζήτηση, χειρισμό για τα παιχνίδια που υπάρχουν, touchpad για ευκολότερη πλοήγηση και άλλα.
Η Android TV εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και υποστηρίζει και τα Ελληνικά μεταξύ άλλων γλωσσών που είναι ....τα Αγγλικά, Αραβικά, Καταλανικά, Κινέζικα (Χονγκ Κονγκ), Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, της Μαλαισίας, Νορβηγικά , Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, ρωσικά, απλοποιημένα κινέζικα, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Ταϊλανδέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Τούρκικα, Ουκρανικά και Βιετναμέζικα.
Για να την κατεβάσετε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/android-tv/id1078761166?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια