Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η τρίτη δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3.2

Περίπου μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης δοκιμαστικής έκδοσης του ios 9.3.2 και σχεδόν τρεις εβδομάδες από την πρώτη η Apple ανέβασε στην σελίδα των προγραμματιστών και την τρίτη έκδοση με αριθμό 13F65. ....

Δεν γίνετε κάποια αναφορά για το ποίες αλλαγές έχουν προστεθεί στην καινούργια έκδοση και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για τους προγραμματιστές στην επίσημη σελίδα εδώ.
Στην πραγματικότητα, η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή από το χρήστη που  έχουμε δει μέχρι στιγμής στις δύο πρώτες εκδόσεις beta είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε  την "Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ισχύος"  και την λειτουργία "Night Shift "ταυτόχρονα.
 
Αύριο αναμένεται να δοθεί και στους δωρεάν δοκιμαστές του ios.
Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σύντομα.
Σχόλια