Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησε το ios 9.3.2 Beta για τους προγραμματιστές

Και αφού η Apple φαίνεται πως ξεπέρασε τα προβλήματα με την πρόσφατη ενημέρωση του ios 9.3.1 σχετικά με τους συνδέσμους συνεχίζει ακάθεκτη και ....
δουλεύει πάνω σε ένα νέο λειτουργικό το ios 9.3.2 και ταυτόχρονα στο AppleTV tvOS 9.2.1  και 2.2.1 Watch OS για τα ρολόγια της.
Τα νέα λειτουργικά είναι ήδη διαθέσιμα για δοκιμές αποκλειστικά σε όσους έχουν λογαριασμό προγραμματιστή και θα εμφανιστούν σε όσους έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά στις συσκευές τους.
Είναι ακόμη άγνωστο τι αλλαγές περιλαμβάνουν καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμη από την Apple.Σχόλια