Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησε το ios 9.3.2 beta 2

Η Apple έκανε διαθέσιμο το ios 9.3.2 στην δεύτερη δοκιμαστική του έκδοση όπου μπορούν να το κατεβάσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές.  .....

Μαζί με την ένα δοκιμαστική έκδοση δόθηκαν και τα λειτουργικά OSX El Capitan 10.11.5 και AppleTV - tvOS 9.2.1 beta 2
Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για το τι αλλαγές παρουσιάζουν αφού είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα και στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε όπου και θα ενημερωθείτε.
Αν και εσείς έχετε κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα της Apple για τους προγραμματιστές τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα νέα λειτουργικά από την επίσημη σελίδα εδώ.

Update:  What's new in iOS 9.3.2 beta 2:

Night Shift and Low Power Mode - iOS 9.3.2 beta 2 brings the return of a much desired feature, re-enabling the ability to use Low Power Mode and Night Shift at the same time. Early iOS 9.3 betas allowed Night Shift and Low Power Mode to work simultaneously, but it was removed in iOS 9.3 beta 4. With iOS 9.3.2 beta 2, you can turn on Low Power Mode when Night Shift is on.

Σχόλια