Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Είναι το ios 9.3.1 το ταχύτερο λειτουργικό? (συγκριτικό test)

Η Apple πριν από λίγες ημερες κυκλοφόρησε το ios 9.3.1 με σκοπό να διορθώσει τα προβλήματα που υπήρχαν στο ios 9.3 όπου πατώντας στους συνδέσμους στο Safari η συσκευές κολλούσαν και δεν ανταποκρίνονταν.  .....


Όμως παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καμιά εντυπωσιακή αλλαγή το νέο λειτουργικό φαίνεται να γρηγορότερο των προηγούμενων και μάλιστα με διαφορά.
Το συγκριτικό test έγινε ανάμεσα από τέσσερα iphone που είναι το το 4S το 5 το 5S και το 6.
Στα video φαίνεται ο χρόνος των animation να έχει μειωθεί στην τελική έκδοση που φαίνεται να ανταποκρίνεται γρηγορότερα στις επιλογές μας.
Δείτε τα συγκριτικά video πιο κάτω ανάμεσα στο ios 9.3 και ios 9.3.1. και στις τέσσερις συσκευές.

iOS 9.3.1 ενάντια iOS 9.3:  iPhone 4s


iOS 9.3.1 ενάντια iOS 9.3: iPhone 5

iOS 9.3.1 ενάντια iOS 9.3:  iPhone 5s

iOS 9.3.1 ενάντια iOS 9.3:  iPhone 6

Σχόλια