Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να υποβαθμίσετε από το ios 9.3 στο ios 9.2.1 (downgrate ios 9.3)

Δοκιμάσατε το ios 9.3.1 και δεν σας ικανοποίησε η για καλό και για κακό μην χάσετε το jailbreak αν ποτέ βγει μόνο στο 9.2 θέλετε να υποβαθμίσετε την συσκευή σας?  ......


Τότε μπορείτε ακόμη να το κάνετε καθώς η Apple εξακολουθεί και υπογράφει ακόμη το ios 9.2.1
Για να υποβαθμίστε λοιπόν την συσκευή σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Απαιτήσεις:

    iPhone ή iPad στο iOS 9.3.1.
    IOS 9.2.1 Firmware. ( Θα βρειτε το κατάλληλο πάνω απο το chat  του  Blog )
    iTunes τελευταία έκδοση για Windows ή Mac OS X.

 Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων στην κινητή συσκευή σας με τη μετάβαση στο iCloud σας -> εφεδρικό αντίγραφο. Ή μπορείτε να συνδέσετε το gadget στον υπολογιστή σας και να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας το iTunes.

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes  και έχετε κατεβάσει το  iOS 9.2.1 firmware το οποίο θέλετε να επαναφέρετε.

Βήμα 3: Ανοίξτε το iTunes και συνδέσετε το iPhone ή το iPad σας με το iOS 9.3.1 στον υπολογιστή σας.

Βήμα 4: Στη γραμμή εικονίδιο του προγράμματος, επιλέξτε το εικονίδιο για το gadget σας (τέρμα δεξιά).


Βήμα 5: Κρατήστε το πλήκτρο Shift του πληκτρολογίου (ή Alt στο OS X), κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά.

Βήμα 6: Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε το firmware από το iOS 9.2.1 IPSW για το iPhone ή το iPad σας, έχετε κατεβάσει στο βήμα 2.

Βήμα 7: Περιμένετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η ολοκλήρωση θα διαρκέσει από 5 έως 10 λεπτά. Δεδομένου ότι η Apple υπογράφει ακόμη το iOS 9.2.1


Προσοχή: Οδηγός ισχύει μόνο μέχρι η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το ios 9.2.1

Σχόλια